Schilderwerk

Buiten- en binnenschilderwerk zijn belangrijk om het onderhoud van uw woning op peil te houden. Door het buitenschilderwerk regelmatig te laten controleren en te onderhouden voorkomt u houtrot en afbladderende verflagen. Ook blijft uw bezit een frisse en mooie uitstraling houden. In uw woning wilt u misschien eens een andere kleur of een andere sfeer; uw bedrijf is misschien toe aan een andere kleur of uitstraling; gehele gevelrenovaties met prachtig hoogglans geschilderd houtwerk; de voordeur weer strak in de lak. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes door advies op het gebied van techniek en stijl. Heeft u schilderwerk in de regio van Nijmegen, we helpen u graag.

Glaswerk

We verzorgen ook het plaatsen van glas. Het vervangen van enkel glas door dubbelglas en HR++ is met de energieprijzen van deze tijd al snel rendabel. Bovendien dringen geluiden van buiten minder gemakkelijk door naar binnen en heeft u veel minder last van condens op de ruiten. Vrijwel ieder soort glas is leverbaar en voldoet aan de geldende NEN-normen en/of NPR richtlijnen. Onze leveranciers leveren onder andere enkel glas, brandwerende beglazing, isolerende beglazing, veiligheidsglas (gelaagd en/of gehard), geslepen glas, spiegels, monumentenglas...

 

Eigenlijk is alles mogelijk.

Wandafwerking

Behang is helemaal 'in'. Een hele kamer, een wand of een gedeelte hiervan. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, effen, met een print, een streep, een dessin of heel design. Het is allemaal mogelijk. Maar of het behangen nou zo leuk is om te doen, is nog maar de vraag. Wij hebben de oplossing: u kiest het behang uit en wij zorgen ervoor dat het netjes wordt aangebracht.

Neem gerust contact op

Benieuwd naar onze laatste projecten?
Volg ons op Facebook